📸جان دوباره دریاچه ارومیه
@Z_A_1194 ساعت پیشطنین "هیهات من الذله" در خیابانهای تبریز
مردم تبریز امشب نیز همچون شبهای گذشته در میدانداری از خیابانهای این شهر سنگ تمام گذاشتند و با نوای "هیهات من الذله" از وطنفروشان ابراز انزجار کردند.۹ MB
@Rezaee199813 ساعت پیشحجت الاسلام دکتر رفیعی:در شدتها و سختیها، تنها راه چاره #استغاثه به درگاه خداست.در شرایط حساس کنونی، وظیفه همگانی ما برپایی #نماز_استغاثه و یاری طلبیدن از امام زمان(عج) است.پویش سراسری «استغاثه ایران منتظر»#جنگ_رمضان #ایران #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا #خبر۵ MB
@S_Ghobadi17 ساعت پیشهرسین سرسبزتر میشود
اجرای طرح جنگلکاری ۷۰ هکتاری هرسین با حضور استاندار کرمانشاه به گزارش خبرگزاری فارس از هرسین طرح جنگلکاری اقتصادی 'ریژلان هرسین' به مساحت ۷۰ هکتار و کاشت ۱۵ هزار اصله انواع نهال بادام مثمر روز سهشنبه با حضور دکتر حبیبی، استاندار کرمانشاه آغاز شد.
@Rouzbeh5722 ساعت پیشباور میکنی تو میتونی با دعا و استغاثه برای ظهور، بزرگترین حاجت امام زمانت رو برآورده کنی؟ وعده ما: ۴شنبه، ۱۲ فروردین، ساعت۲۲، برپایی #نماز_استغاثه به امام زمان در اجتماعات خیابانهای سراسر کشور۶ MB
@Ladan1561 روز پیشپویش سراسری «استغاثه ایران منتظر»● برپایی دستهجمعی نماز و دعای استغاثه به امام مهدی علیهالسلام در روز "جمهوری اسلامی ایران (۱۲ فروردین)● ساعت ۲۲:۰۰ | بطور همزمان در محل تجمعات خیابانی سراسر کشور.#استغاثه #ایران #رهبر_شهید #جنگ #جنگ_رمضان #موشک #فارس #مرگ_بر_آمریکا …نمایش بیشتر
@Parasto1 روز پیشکرمانشاه پنجمین استان پربارش ایران شد
استان کرمانشاه با ثبت ۴۳۴ میلیمتر بارش از ابتدای سال زراعی جاری و افزایش ۷۴.۹ میلیمتری نسبت به میانگین ۵۰ ساله، در جمع پنج استان پربارش کشور قرار گرفت.
@Mohammadreza_davoodi1 روز پیشپیشبینی سیمپسون ها در مورد به درک واصل شدن ترامپ
پیشبینی سیمپسون ها در مورد به درک واصل شدن ترامپ #میدان_انتقام #میدان_مبارزه #لبیک_یا_خامنه_ای #ترامپ #ایران۲ MB
@Ogahf1 روز پیشبازدید اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران و رئیس اداره پاکدشت از طرح «آرامش بهاری و بیعت با ولایت» در امامزاده طالب(ع)
@hoosinnoori2 روز پیش
@Mahmoud_Zadehbagheri2 روز پیشدر طول تاریخ در هر ملیتی کسانیکه در زمان جنگ در کنار دشمن قرار گرفتند بازنده های واقعی و اولین بازنده های تاریخ بودند.۱۰ MB
@nehzat_eslami_tuy2 روز پیش
@Ali_mzfri3 روز پیشمردم وسط بازها را میشناسند
توی این اوضاع، من ایرانم شرایطی فراهم کرده تا صدای همه ایران باشه ببینید نظر بچه های هلال احمر درباره سلبریتی ها چیه...۵ MB
@Parasto3 روز پیشبارندگیهای کرمانشاه نسبت به سال آبی گذشته ۴۹ درصد افزایش یافت
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کرمانشاه از افزایش قابلتوجه بارشها در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۴۴۲.۵ میلیمتر بارندگی در استان ثبت شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته ۴۹ درصد افزایش نشان میدهد.
@Adel_Shirazy3 روز پیشبیانیه دکتر عادل شیرازی به مناسبت سالروز تولد
دکتر عادل شیرازی در پیامی به مناسبت سالروز تولد خود در ۸ فروردین، ضمن آرزوی پایان جنگها و برقراری آرامش در جهان، تأکید کرد که صلح پایدار زمانی محقق میشود که جبهه حق بر باطل پیروز شده و دشمنان بهگونهای بازدارنده ادب شوند. وی ابراز امیدواری کرد که در سال پیشرو شاهد پیروزی حق و پایان رنجهای ناشی …نمایش بیشتر
@hamdan1103 روز پیشNO KINGS
طبق اخبار واصله در 3100 شهر آمریکا علیه رفتارهای مستبدانه و دیکتاتوری احمقانه #ترامپ راهپیمایی اعتراض آمیز در حال انجام است.مقاومت جانانه مردم و حضور حماسی آنان در #میادین و #مساجد باعث همصدایی جهانی شده است.بر خلاف پالس های منفی #مرجفون و #مذبذبین ،تجمعات پر شور و شعور ملت غیور ایران اسلامی،با…نمایش بیشتر
@Mahmoud_Zadehbagheri3 روز پیشقابل توجه کشورهای عربی خائن / این جزایر ایرانی است و تا همیشه هم ایرانی خواهند ماند.
@Mahmoud_Zadehbagheri4 روز پیشدونالد ترامپ در سخنرانی چند ساعت قبلش تنگه سرافراز هرمز را تنگه ترامپ نامید.اما در ادامه حرفش را اصلاح کرد و تنگه هرمز خطاب کرد/ دوستانی که صحبت های ایشون به انگلیسی متوجه می شن می بینید که ابشون داره با کلمات بازی می کنه حالا یا واقعا خیلی کودن هست که من شک دارم/۱ MB
@miladabedini4 روز پیشاستوری جواد عزتی در حمایت از وطنمان ایران
جواد عزتی با انتشار این فیلم در استوری اینستاگرامش نوشت:🇮🇷ایران سرزمین ما استما از یک آب و خاک هستیمما فرزندان ایران هستیم۹۹۵ KB