تصویر نمایه‌ی ‌شقایق حامی‌
@Shaghayegh1hamham4 روز پیش
چند ماهی بود که نیلوفر اردلان مادر شده بود، اولین بازی کاپیتان بعد از زایمان بود. من هم با یکی از دوستانم در استادیوم بودم، شاید پنجاه نفری در کنار هم بودیم. یک آقا در سکّوی کناری ما، دور از ما در زیر سایه نشسته بود. بازی شروع شد و من برخلاف بقیه آرام بودم. چیزی که برایم عجیب بود این بود که هر چند…نمایش بیشتر

امید بر دوش شانه های وطن

مادرش او را مجهز، آماده‌ی میدان کرده بود و حالا پدر، سرش زیر پرچمی بود که پسرش آن را برافراشته داشت.

نمایش گزارش

تصویر نمایه‌ی ‌حجت رحیم زاده‌
@hojjat_rahimzadeh5 روز پیش

فیلم| دهه هشتادی های گلبهار تماشاچی جنگ نیستند

جمعی از دهه هشتادی ها و‌ نودیهای گلبهار در بیست و ششمین شب اقتدار با رهبر انقلاب بیعت کرده و اعلام کردند که تماشاچی جنگ علیه ایران نبوده بلکه نوجوانی خود را به آن گره زده اند‌.#رهبری #اقتدار#دهه_هشتادی #دهه_نودی
۱۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌جهان بانو‌
@jahanbanou_ir5 روز پیش

۱۰ روش مدیریت استرس خانم‌های باردار در شرایط جنگی

تصویر نمایه‌ی ‌میلاد عابدینی‌
@miladabedini5 روز پیش

غرش شیر زنان لر با اسلحه، در راهپیمایی‌های شبانه

دشمن هنوز ایرانی‌های رو نشناخته 🇮🇷
۸ MB

تصویر نمایه‌ی ‌مینا فرقانی‌
@MinaForghani5 روز پیش

مدل دخترانهٔ قبای شهادت رسید

جنگ که به داخل مرزهای ایرانمان کشیده شد، بعد از سال‌ها باز هم دیدیم که برای شهادت سن و جنس مهم نیست. ظرف وجودت که به قدر قبای فاخر شهادت برسد، شهید می‌شوی. مثل «ریحانه تقی‌خانی» نوجوان بسیجی ۱۵ ساله‌ای که ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ در حملهٔ تروریست‌های آمریکایی و صهیونیست در تهران به شهادت رسید.

تصویر نمایه‌ی ‌شقایق حامی‌
@Shaghayegh1hamham5 روز پیش
در سرتاسرِ این یادداشت و مصاحبه؛ یک تضادی زیبا پیداست. "مرا آنطور که هستم دوست داشته باش همان‌اندازه قدیس؛ همان‌اندازه پلید"

سرِ ایران با هیچکس تعارف نداریم

با صدایی محکم و پر از احساس گفت: «چرا باید جای خودم رو در اینجا خالی بزارم و اسمم جزو وطن‌فروشان با شه؟»

نمایش گزارش

تصویر نمایه‌ی ‌ام ســــــــلمه فــــــــرد‌
@OmsalameFard5 روز پیش

سرِ ایران با هیچکس تعارف نداریم

با صدایی محکم و پر از احساس گفت: «چرا باید جای خودم رو در اینجا خالی بزارم و اسمم جزو وطن‌فروشان با شه؟»

تصویر نمایه‌ی ‌مریم صاحب محمدی نژاد‌

چرا همه درباره این عکس حرف می‌زنند؟

در میان گلستان خاطرات خواهرانه، آنجا که هر یادآوری بوی دلتنگی می‌دهد، سراغ همان تصویر را می‌گیرم؛ همان دست، همان صلوات‌شمار.

تصویر نمایه‌ی ‌حمیدرضا محمدیاری‌
@Bazarkasbokar6 روز پیش

نبض سلامت گلستان در نوروز بی‌وقفه می تپد

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در گفت وگو با خبرنگار بازار کسب وکار گفت: در حالی که تعطیلات نوروزی در جریان است، خدمت‌گزاران سلامت در استان گلستان با تمام توان در سنگر خدمت‌رسانی حضور دارند؛ بازرسی از داروخانه‌ها و بازدید از واحدهای تولیدی صنایع غذایی و آرایشی انجام‌ و تمامی موارد تأمین دارو و…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌Ãłį Mźfŗĩ‌
@Ali_mzfri6 روز پیش
مادران شیعه ایستادگی مقابل ظلم را از مولایشان علی آموختند جوری که دنیا را حیرت زده کرده..
۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌محمد رضوی‌
@mpashmforosh7 روز پیش

از بزم دیدار تا بغض فراق

🔘 از بزم دیدار تا بغض فراق؛ چشم انتظاری برای پیامی که هرگز دیده نشدبه قلم دکتر شهره پیرانی والده ی آرمیتای عزیز▪️یک هفته پیش از آغاز جنگ دوازده‌روزه، به مراسم عروسی پسر شهید امیرعبداللهیان دعوت شده بودم. ترکیب مهمانان آن شب، غریب و تأمل‌برانگیز بود؛ جمعی که گویی با ریسمانی از جنس ایستادگی و ر…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌تحريرگران‌
@tahrirgaran7 روز پیش

زن ایرانی؛ زن مقاوم، الگوی سوم زن مسلمان

✍️محمدصابر صادقیآقای شهیدمان حضرت سیدعلی خامنه‌ای نیست، اما ایده او، الگوی سوم زن مسلمان نه در نظریات و مفهوم، بلکه میدان دار خیابان، شب و روز اظهار وجود می‌کند. آری هنوز الگوی نظری آن منقح نشده است اما خیابان‌های شهر جنگی ما همه مملو از وجود آن است.زنانگی زن ایرانی از ۵۷ یا قبل‌تر از حادثه گوهرش…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌سادات‌هاله پورصالحی‌
@H_poursalehy7 روز پیش

«میدان» دست خانم‌هاست

۱۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌محمد ویسمرادی‌
@Veismoradi4 فروردین 1405

بانوان سنقری جلودار راهپیمایی امشب سنقر شدند

در بیست‌وسومین شب حضور میدانی مردان و زنان شهرستان سنقروکلیایی در خیابان‌ها، شامگاه دوشنبه ۳ فروردین‌ماه بانوان جلودار راهپیمایی شدند.
۲۹ MB

تصویر نمایه‌ی ‌مرضیه سادات هاشمی راد‌
@MARZI_SADAT_HASHEMI_RAD3 فروردین 1405

قدرت اصلی در "تضرع" است

تصویر نمایه‌ی ‌مینا فرقانی‌
@MinaForghani3 فروردین 1405

شهدا این طور هوای طرفدارانشان را دارند

خانوادهٔ شهید «ساداتی» که در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند، «منظرالسادات زرآبادی» خیلی غبطه خورد به حالشان که خانوادگی شهید شدند. می‌گفت این استجابت دعای یک زن و یک مادر بوده در حق نسل و ذریه‌اش. همان دعایی که ۲۷ اسفند ماه در مجیدیهٔ تهران، عاقبت در حق خودش و خانواده‌اش مستجاب شد.

تصویر نمایه‌ی ‌مرضیه آذرپرا‌
@Marziye_azarpara3 فروردین 1405

قماربازِ دهان‌نجسِ آخر شب‌های لاس‌وگاس چه می‌فهمد مشت گره‌کردهٔ پشت کمرِ مادر ایرانی یعنی چه؟

خبرنگار آمریکایی نوشته بود آن قمارباز احمق «فکر نمی‌کرد» ایرانی‌ها اینطور جانانه مقابلش بایستند.
۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌اصغر آقائی‌
@AsgharAghaei2 فروردین 1405

جایگاه زن ایرانی در نگاه زن تیک‌تاکر آمریکایی

۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌Taha‌
@taha_mhb2 فروردین 1405

جهاد خانوادگی

💢 روایت نقطه | خط ششم🔰 داستان دختری که خانواده‌ی خود را همراه کرده بود تا در کاروان‌های خیابانی حضور پیدا کنند...🔺 مرکز دانش‌آموزی🔻 موسسه فرهنگی شهید بهشتی(ره)
۱۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سادات‌هاله پورصالحی‌
@H_poursalehy2 فروردین 1405

نتانیاهو برای فرار از زندان جنگ جهانی راه می‌اندازد

۶ MB