تصویر نمایه‌ی ‌امیرعلی رجبی‌
@ALIRJB1 ساعت پیش
۲۴ MB
کار خیر

پویش همدلی

پرندی ها شروع کردن به اهدای طلا و پول به جبهه مقاومت مردم عزیز اعلام کردن ما طلا میدیم و پول میدیم که موشک بشه برای دفاع از جمهوری اسلامی ایران مردم میگفتند این کمک هزینه ازدواج برای فرزندم بوده و من برای دفاع از ایران هدیه کردم دیگیری گفت میخواستم برم سوریه ولی سوریه بسته شد و الان کمک جبهه مقاومت کردم از هدیه کردن عیدی های بچه ها گرفته تا کسانی که حلقه ازدواج هدیه کردند

تصویر نمایه‌ی ‌بهروز احمدی‌
@behrooz_ahmadi3 ساعت پیش

تشییع ۲ شهید غیر نظامی در کرمانشاه

مردم شهید پرور کرمانشاه با حضور خود پیکر دو شهید غیر نظامی که در حمله ددمنشانه دشمن صهیونیستی آمریکایی به شهادت رسیده بودند را تشییع و به خاک سپردند.عکاس:بهروز احمدی #جنگ_رمضان #غیر_نظامی #شهادت

تصویر نمایه‌ی ‌رضا معممی مقدم‌
@reza_m_moghaddam7 ساعت پیش

مادران و پایداری میدان ها

مادران، پیش از آن‌که فقط ستون خانه باشند، ستون‌های پنهان هر میدان‌اند؛ چه میدان زندگی، چه میدان تربیت، چه میدان مسئولیت و ایستادگی. اگر در هر جامعه‌ای نشانه‌ای از دوام، آرامش و پایداری دیده می‌شود، بی‌تردید بخشی از آن را باید در حضور مادرانی جست‌وجو کرد که بی‌صدا اما مؤثر، روح مقاومت را در فرزندان و…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌هانیه ناصری‌
@Haniyehnaseri7 ساعت پیش

قصه سی‌امین شب

در ماه‌گرد تجمعات شبانه و قرارهای عاشقی‌مان به رنگ سبز و سپید و سرخ، میهمان یک جشن تولد کوچک دخترانه شدیم...

تصویر نمایه‌ی ‌سیده حکیمه نظیری‌
@missnaziri8 ساعت پیش

تو یه «رسالت» مهم داری!

وقتی سربازان این وطن جانانه از خاکشان دفاع می‌کنند، من و شما چه کاری از دستمان برمی‌آید!؟ نسیم یزدانی از نقش «ما» می‌گوید.

تصویر نمایه‌ی ‌سیدامیر خوبی سرشت🇮🇷‌
@Seyedekhoda19 ساعت پیش

آقا جان از وقتی‌ رفتی،‌ خیابان‌ خانه‌مان‌ شده

می‌نشینیم، شعار‌ می‌دهیم،‌ راهپیمایی می‌کنیم، کاروان‌ خودرویی‌ راه‌می‌اندازیم‌ و...از وقتی‌ رفتی‌ در به‌ در‌خیابان‌ها شده‌ایم...می‌دانی‌ چرا؟چون عَلَمت‌ سنگین‌ است‌ آقا تمام‌ ما‌ به‌ میدان‌ آمده‌ایم‌تا‌ بلکه‌ بتوانیم‌کارِ‌ دستان قدرتمند‌ تو‌ را‌ انجام‌ دهیم.

تصویر نمایه‌ی ‌صدای حقیقت‌
@Haji31321 ساعت پیش

حضوری متفاوت در میدان نازی آباد

🎥 گزارشی از حس و حال مجموعه نوروزی و #حضورحماسی در #ایرانِ_جان🇮🇷 ▫️برپایی مواکب فرهنگی، خدماتی و پذیرایی▫️بازی های متنوع، ویژه کودکان و نوجـوانان▫️باحضور چهره‌های فرهنگی، هنری و ورزشی 📆 تا ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۵، هرروز از ساعت 🕓 ۱۶ الی ۲۲ 🕙📍نازی آباد، میدان بازار دوم#میدان_مبارزه و #حضور
۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌الیاس نجاری‌
@elyas_najari1 روز پیش
دیدار با خانواده محترم روحانی شهید علی زمانیان نهاوند

@elyas_najari1 روز پیش
دیدار با خانواده محترم شهید امیررضا شیراوند نهاوند

@elyas_najari1 روز پیش
دیدار با خانواده محترم شهید محمد امینی زاده نهاوند

تصویر نمایه‌ی ‌م_سلیمانیه‌
@M_soleimanieh1 روز پیش

حس عجیب که خیلی ها پیدا کردند ولی عده ای کم هنوز نه ، بسم الله

بیاید کمی با حوصله ، صحبت ، آرامش تبیین برای نادر افراد خاکستری جامعه را انجام دهیم و آنها را به جمع با بصیرت ها اضافه کنیم و نگذاریم دشمن از آنها برای خود سرباز گیری کنند و آنها را صیدشان کنند

@elyas_najari1 روز پیش
دیدار با خانواده شهید محمد بختیاری نهاوند

@elyas_najari1 روز پیش
دیدار با خانواده محترم شهید یاسر خویشوند نهاوند

@elyas_najari1 روز پیش
دیدار با خانواده محترم شهید رضا گرایی نهاوند

تصویر نمایه‌ی ‌خط روایت‌
@Khatterevayat1 روز پیش
✍️ فاطمه نادریتوی چهارچوب در ماند و نگاهی به اتاقش کرد. کیف مدرسه را روی کولش انداخت و به مادرش گفت: «مامان به اسباب‌بازی‌هام دست نزنی خودم برگشتم مرتب می‌کنم.»

تصویر نمایه‌ی ‌جهان بانو‌
@jahanbanou_ir1 روز پیش

شهادت، خانوادگی قشنگتره

شهادت، زیباترین لباسی است که انسان می‌تواند بر تن کند، و وقتی این لباس فاخر، بر قامت یک خانواده پوشانده می‌شود، جلوه‌ای از عشق الهی را به نمایش می‌گذارد.چه زیباست کنار هم پر کشیدن!
+4

تصویر نمایه‌ی ‌خط روایت‌
@Khatterevayat1 روز پیش

بالشت‌های قلبی

من مادری‌ کردن را با هیچ جنگنده‌ای تمام نمی‌کنم...✍️ نرگس اسدیدیشب توی خواب موشک‌ها تا روی درخت شمشاد گوشه باغچه آمده‌ بودند. برادرم یک تنه توی حیاط می‌جنگید و نابود نمی‌شد. صبح با شیپور جنگ بیدار شدم. انفجاری که شیشه‌ها را لرزاند. انگار توی حیاط را نشانه گرفته بود.

تصویر نمایه‌ی ‌سیده حکیمه نظیری‌
@missnaziri1 روز پیش

نوجوان؛ قهرمان یا قربانی جنگ؟

وقتی در شرایط جنگی، همه چیز در هاله‌ای از ابهام است با نوجوانی که به آینده دل‌بسته، چطور باید تعامل کنیم؟

تصویر نمایه‌ی ‌بهنام خانی زاده‌

تسلیت خدمت استاد بزرگوار جناب آقای دکتر معتمدی

معاونت امور مدارس سما استان اردبیل، با نهایت تأثر و اندوه، خبر شهادت مظلومانه بانوی مؤمنه و گرانقدر، حاجیه خانم مقیمیان، همسر حجت الاسلام و المسلمین سید وحید معتمدی را که شب گذشته در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند، اعلام می‌دارد.

تصویر نمایه‌ی ‌هانیه ناصری‌
@Haniyehnaseri1 روز پیش

رمز آرامش در روزهای جنگ

با هر صدای انفجار دلش بدجور می‌لرزد وبغض توی گلویش بیشتر گره می‌خورد.می‌خواهد بلند جیغ بزند، فرار کند، به ناکجایی که آرام باشد و بی‌صدا، می‌داند جنگ و بی‌رحمی‌هایش با هیچ‌کس شوخی ندارد...