تصویر نمایه‌ی ‌مـهـیـار ڪـریـمـے‌
@Mahyar55257 ساعت پیش

جوانرودی‌ها یکصدا: تا پای جان پای وطن ایستاده‌ایم

جوانرودی‌ها یکصدا: تا پای جان پای وطن ایستاده‌ایمجوانرودی‌ها با حضور در میدان و سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» در حمایت از وطن، بار دیگر پشتیبانی خود از جمهوری اسلامی ایران را اعلام کردند.
۳۹ MB

تصویر نمایه‌ی ‌مـهـیـار ڪـریـمـے‌
@Mahyar55258 ساعت پیش

کوردهای اهل سنت جوانرود: اجازه نفوذ به مرزهای کشور را نمی‌دهیم

جمعی از مردم جوانرود در اجتماع نحن المنتقمون بر نقش‌آفرینی خود در پاسداری از امنیت مناطق مرزی غرب کشور تأکید کرده و اعلام کردند که کوردهای اهل سنت غرب کشور اجازه هیچ‌گونه نفوذ عناصر مسلح به مرزها را نخواهند داد. آنان همچنین با اشاره به انسجام داخلی، بر این نکته تأکید کردند که چالش‌های درون کشور در …نمایش بیشتر
۲۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌هادی سلیمانیه نائینی‌
@Hadisoleimanieh11 ساعت پیش

برملاسازی دروغ‌های ایران‌اینترنشنال

۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌نرگس علینقیان‌
@Nalinaghiyan1 روز پیش

روایت بابک خواجه‌پاشا از ساخت فیلمی با محوریت جنگ رمضان در ۷ روز

بابک خواجه‌پاشا، کارگردان یکی از اپیزودهای‌های سریال «سرو، سپید، سرخ» با محوریت جنگ رمضان گفت: شرایط خیلی عجیب و ویژه بود. وقتی فیلم را دیدم باورم نمی‌شد که در ۷ روز آن را ساختیم.
۲۰ MB

@Nalinaghiyan2 روز پیش

خاطره سیروس مقدم از تماشای «پایتخت» توسط رهبر شهید در کنار نوه‌هایش

سیروس مقدم، کارگردان تلویزیون با اشاره به خاطره‌ای از رهبر شهید انقلاب گفت: حضرت آقا گفتند هر زمان سریال «پایتخت» پخش می‌شود نوه‌ها می‌آیند و من را می‌نشانند تا آن را ببینم.
۱۰ MB

تصویر نمایه‌ی ‌فارس خبر‌
@Iran_fars3 روز پیش
دکتر پیمان سرپاس ضمن تکذیب خبر شهادت سردار سرتیپ تنگسیری این مستند را از وی منتشر کرد که واجب است هر ایرانی با شرافتی آن را ببیند.
۱۵ MB

@Nalinaghiyan4 روز پیش

گلایه امدادگران از سلبریتی‌ها: روزهای سخت و بمباران کجا بودید؟

آرمان درویش، بازیگر سینما با اشاره به گلایه امدادگران از سلبریتی‌ها گفت: من رفتم هلال احمر و از من گله کردند و گفتند چرا همکاران شما زودتر نیامدند؟
۱۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌مجتبی کرمعلی‌
@Mojtaba_karamali4 روز پیش

مجری صدا و سیما: سکوت برابر جنایت دشمن خیانت به وطن و ناموس است

محمدرضا بهروز مجری رادیو و تلویزیون در گفت‌وگو با فارس گفت: بازیگرها و فوتبالیست‌ها با پول و نگاه مردم رشد کردند و مردم بهترین قاضی هستند، این روزها هم می‌گذرد و سیاهی برای ذغال می‌ماند.#جنگ #ایران #ایران_در_سوگ #شهادت #میدان_مبارزه #جنگ_رمضان #میدان_انتقام
۴۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌پایگاه اطلاع رسانی صاعقه‌
@Sa_23415 روز پیش
یک هدف، یک شــــــعار، یک کلام ‌انتقــــــــــــام ـ انتقـــــــــــــــــــــــــام
۱۸ MB

تصویر نمایه‌ی ‌علیرضا یونسی‌
@alirezayounesi5 روز پیش
صاحبان این تصاویر مفقود شده‌اند.در صورت مشاهده یا داشتن هرگونه اطلاعات درباره‌ی ایشان، لطفاً ما را در جریان قرار دهید.#سینما #بازیگر #سلبریتی
۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌فارس خبر‌
@Iran_fars5 روز پیش
دکتر پیمان سرپاس: دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران اشراف اطلاعاتی کاملی بر خائنان دارند.فریب خوردگانی که با شبکه تروریستی اینترنشنال همکاری دارند تحت رصد کامل دستگاه های امنیتی هستند.
۶ MB

تصویر نمایه‌ی ‌محمد احمدی‌
@MA14186 روز پیش

تحلیل های صد من یه غاز شبکه تروریستی اینترنشنال درباره بستن تنگه هرمز

۲ MB

@Nalinaghiyan3 فروردین 1405

خاطره ضرغامی از تحسین سریال «روزگار قریب» توسط رهبر شهید انقلاب

عزت‌الله ضرغامی با ذکر خاطره‌ای از سریال «روزگار قریب» و انتقاداتی که به گریم آن می‌شد گفت: تازه این سریال تمام شده بود که خدمت رهبری رسیدم. فکر کردم آقا این موارد را دیده‌اند و ممکن است تذکری دهند. من تا نشستم ایشان گفتند آقای ضرغامی این سریال دکتر قریب هم خیلی سریال خوبی شده است.
۱۶ MB

تصویر نمایه‌ی ‌Mahor ماهور کمالی‌
@mahoor20002 فروردین 1405
♨️از رقصیدن برای حمله به ایران تا روزه سکوت سلبریتی‌ها و پهلوان نماها🔹‌بیش از ۲۰ روز از جنگ‌ گذشت اما مدعیان انسانیت نه تنها کودک‌کشان را محکوم نکردند بلکه هیچ واکنشی به کشتار کودکان میناب و جنایات دشمن نداشتند، حتی یک استوری...نه می بخشیمنه فراموش می کنیم#سلبریتی_دوزاری#مزدور#میناب

تصویر نمایه‌ی ‌Kabar_ farsi‌
@Khabar_farsi2 فروردین 1405
آثار حملات بالستیکی سپاه
۱ MB

@Nalinaghiyan2 فروردین 1405

مجتبی شفیعی: آرزو می‌کنم خدا مردم این مملکت را سربلند کند

مجتبی شفیعی، طنزپرداز با اشاره به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران گفت: آرزو می‌کنم خدا مردم این مملکت را سربلند کند.
۵ MB

@Nalinaghiyan1 فروردین 1405

واکنش شهیدی‌فر به وطن‌فروشان فارسی زبان

محمدرضا شهیدی‌فر، مجری تلویزیون در واکنش به وطن‌فروشان فارسی زبان گفت: آن دسته از کسانی که در این کشور به دنیا آمدند، فارسی حرف می‌زنند و التماس مرگ می‌کردند برای هموطنانشان، الان هم وقتی جایی مورد اصابت قرار می‌گیرد هلهله می‌کنند؛ این چیزی بالاتر از خیانت است.
۹ MB

تصویر نمایه‌ی ‌امیرمهدی مستعلی‌
@amirmahdimastali229 اسفند 1404

حرف‌های تند مجری گروه سیاسی شبکه سه درباره جنایات آمریکا و اسرائیل در جنگ اخیر

۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌امیرمهدی مستعلی‌
@amirmahdimastali229 اسفند 1404

صحبت‌های تند مجری برنامه فوتبال برتر درباره استوری‌ جنجالی یک ملی پوش فوتبال

۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌Farzad‌
@farzadasaadi28 اسفند 1404

ویدیو لحظه اصابت F35

کور شود هر آنکه نتوان دید لحظه اصابت موشک پدافند #ایران 🇮🇷 با جنگنده تروریستهای #آمریکا F35 احتمالا سقوط کرده است.سنتکام تایید کرد، جنگنده اف ٣۵ توسط پدافند ایران هدف قرار گرفته ، و به فنا نرفته و دارن برسی میکنن دلیلش چی بوده . . . 🇮🇷
۲۴۲ KB