@Dd4345 مهر 1404

دخترها را دختر تربیت کنیم و پسرها را پسر

مادرم شش تا دختر آورد و وقتی من به دنیا آمدم با اینکه هفتمینشان بودم اما به خاطر حرف در و همسایه محکوم شدم به پسر بودن! حالا مثل پسرها لباس می‌پوشم. مثل پسرها کار می‌کنم. مثل پسرها حرف می‌زنم. اما هنوز نمی‌دانم که من پسرم یا همان دختر؟

تصویر نمایه‌ی ‌هانیه ناصری‌
@Haniyehnaseri30 شهریور 1404

خواب دانش آموزان را این گونه تنظیم کنیم

اگر کودک یا نوجوان یک یا دو ساعت قبل از خواب از گوشی استفاده کند، حدود ۲۲_۲۳ درصد کاهش ملاتونین داریم؛ همان هورمونی که به بدن فرمان می‌دهد ما خسته‌ایم و باید بخوابیم.

تصویر نمایه‌ی ‌گل‌عنبر حمزه‌
@nasim27 شهریور 1404

چگونه فرزند کلاس‌اولی‌تان را بدون اشک به مدرسه بفرستید!

با نزدیک شدن به ماه مهر، بسیاری از والدین نگران اضطراب و بی‌قراری فرزندان کلاس‌اولی خود در روزهای نخست مدرسه هستند؛ یکی از روان‌شناسان حوزه کودکان و نوجوانان می‌گوید این اضطراب طبیعی است اما با شناسایی به‌موقع نشانه‌ها و به‌کارگیری روش‌های حمایتی می‌توان آن را مدیریت کرد.

تصویر نمایه‌ی ‌مینا فرقانی‌
@MinaForghani25 شهریور 1404

عاقبت تلخ رقابت کودک با حیوان خانگی

در سال‌های اخیر رسانه‌های خارجی از فواید روانی نگهداری «پت» بسیار گفته‌اند. اما پشت این تصاویر رنگی واقعیتی پنهان است: نگهداری بلندمدت حیوانات در خانه می‌تواند آسیب‌های روانی، تربیتی و اجتماعی به‌ویژه برای کودکان به‌دنبال داشته باشد. وقت آن رسیده نگاه دقیق‌تری به این هم‌زیستی ظاهراً مدرن بیندازیم.

@Dd43416 شهریور 1404

۱۰ راه برای تقویت هوش هیجانی کودکان

روان‌شناس کودک و نوجوان، در این گفت‌وگو برای ما از نوعی هوش نام می‌برد که اگر والدین یاد بگیرند در کودکانشان تقویتش کنند، زیاده‌روی نیست که بگوییم جوانی را می‌سازند که به زودی از کوره در نمی‌رود و کم نمی‌آورد.

@Haniyehnaseri13 شهریور 1404

«پرحرفی» کودکان؛ اختلال یا هوش بالا؟

بچه‌ها دوست‌داشتنی‌ترین و ارزشمندترین دارایی هر پدر و مادری هستند اما بدون شک وقتی حساب  پرحرفی باشد و به‌اصطلاح سؤال پیچ‌کردن باشد، اگر بگوییم کلافه نمی‌شویم کمی اغراق است!

@Dd43411 شهریور 1404

در این دانشکده، بذر آرزوهایتان سبز می‌شود

اینجا کلی طرفدار دارد و عجیب پاگیرتان می‌کند؛ شاید بپرسید چرا؟ جواب، مثل آفتاب روشن است: به خاطر آرزوهایی که آنجا برآورده شده!

تصویر نمایه‌ی ‌پرستو چمنی‌
@Parasto10 شهریور 1404

مشاوره رایگان انتخاب رشته در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: این دانشگاه با برگزاری همایش هدایت تحصیلی و انتخاب رشته، تلاش کرد تا دانش‌آموزان کنکوری به انتخاب آگاهانه رشته با مشاوره رایگان و شناخت بهتر از مسیر شغلی و تحصیلی خود داشته باشند.

تصویر نمایه‌ی ‌محمد امین سجادی‌
@mohammad_sajadi7227 مرداد 1404

عکس|برگزاری کارگاه تخصصی «ارزیابی و مداخله در خودکشی» در کهگیلویه و بویراحمد

در راستای ارتقاء دانش و مهارت‌های تخصصی در حوزه سلامت روان، کارگاه یک‌روزه «ارزیابی، مداخله و تبادل تجربه در خودکشی» با حضور جمعی از مشاوران و کارشناسان استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. این کارگاه با همکاری مشترک مؤسسه ارفک، دانشگاه علوم پزشکی، استانداری، اداره‌کل آموزش‌وپرورش و اداره‌کل بهزیستی…نمایش بیشتر

@Haniyehnaseri22 مرداد 1404

مدیریت اختلافات در روابط زناشویی

گاهی اوقات در زندگی، عواطفمان در مسیری پرچالش قرار می‌گیرد. همان‌طور که قدیمی‌ها گفته‌اند: «دعوا نمک زندگی است.»، اما نکته مهم این است که چقدر می‌توانیم این چالش‌ها را مدیریت کنیم؟

@Dd43421 مرداد 1404

اگر کودکتان پس از جنگ این نشانه‌ها را دارد حتما به مشاوره بروید

انگار که تجربه جنگ برای آن‌ها تمام نشده بود و وقتی دیدم که چطور یکی‌شان با چشم‌های خیره ناخن‌هایش را می‌جوید تصمیم گرفتم که درباره این موضوع با «زهرا خزایی‌، مشاور و درمانگر حوزه کودک» گفت‌وگویی داشته باشم.